pixel

100% натурален продукт за устойчиво строителство

Fundermax

Темата за устойчивото строителство с биогенни строителни материали става все по-важна. Устойчивостта и сложното взаимодействие между дизайна и екологичното използване на ресурсите при планирането на жилищни пространства изискват здравословни материали.

Тъй като при разработването на материали на основата на дървесина Fundermax реагира на изискванията на пазара чрез постоянни консултации с проектанти, потребители и инвеститори, тя успява да създаде строителен продукт, който отговаря на техническите изисквания и стандарти, но е лидер на пазара в областта на здравето и чистотата на въздуха в помещенията.

Продуктовата група Funderplan се използва при изграждането на дървени конструкции и интериора на модерни сгради, при които се акцентира върху здравословния начин на живот и екологичната кръгова икономика в производствения процес.

Панел Funderplan 3-Feld – издръжлив и икономичен за модерно жилищно строителство

Funderplan е статично ефективен и се използва за укрепване на дървени рамкови конструкции от страната на помещението. Якостта на огъване и напречен опън са почти два пъти по-високи, отколкото при сравними продукти. Големите формати позволяват да се спестят разходи и време за фабрично производство и монтаж.

Fundermax

Панел Funderplan N&F – лесно като детска игра и без фуги

Панелът Funderplan N&F е идеален за саниране, вграждане в съществуващи сгради или за общо облицоване в конструкции с дървена рамка. Поради възможността за малки формати – работата с него се превръща в детска игра. Прилягащата връзка без фуги позволява бързо и лесно полагане.

Funderplan е тестван за здравословен живот (сертифициран от Natureplus (екологичен отпечатък), IQUH и Sentinel Haus Institut). Тъй като не се отделят синтетични емисии поради липсата на синтетични съставки, той е особено подходящ за млади, стари и чувствителни към здравето хора. Строителството с Funderplan свързва CO2 в дългосрочен план, сякаш внасяте гората в дома си.

Компанията е представена на българския пазар от Conforma.

Снимки: Fundermax

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: