pixel

Крепежни елементи за бетонни фасади

Schöck group е специалист в областта на термичните прекъсвания. Schöck Isolink® e енергийно ефективна алтернатива на конвенционалните дюбели от неръждаема стомана при свързването на бетонните слоеве на стени от сандвич панели с изолация на ядрото.

Сертифицираният компонент за пасивни къщи осигурява надеждно термично разделяне в бетонни фасади с изолация на ядрото. Това се постига благодарение на изключително ниската топлопроводимост на композитния материал от стъклени влакна Combar® на Schöck.

Schöck Isolink® действа като свързващо звено и дистанционер между бетонните слоеве в стените. Подходящ е за поддържани и самоносещи се фасади. С него се постигат големи размери на панели до 6×12 м, преди да се изисква разширително съединение.

Schöck Isolink

Инсталация

Schöck Isolink® е лесно монтиращ се компактен елемент, което спомага за подобряване на икономическата ефективност при сглобяване на бетонни строителни елементи. Това е система, която е подходяща за всяка стена с изолация на ядрото.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: