pixel

Жалба спира договора за строителство на „Арена Шумен

arena shumen

Заради жалба, подадена извън законовия срок за обжалване, Община Шумен не може да сключи договор с избрания изпълнител за строителство на зала „Арена Шумен“. Това съобщиха от пресслужбата на общинската администрация.

ДЗЗД „Шумен спорт“, което обединява фирмите „Хидрострой“ АД и Ателие „Серафимов – архитекти“ ООД е подало в Комисията за защита от конкуренция жалба срещу решението на общината за избор на изпълнител за строителството.

След проведена процедура по ЗОП и с решение от 20 декември м.г. за изпълнител беше определено ДЗЗД със същото име „Шумен спорт“, в което участват Джи Пи Груп АД, ПМ „Архитекти“ ЕООД и „Атек-ВД“ ЕООД. Предстои КЗК да се произнесе по жалбата.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: