pixel

Зелени цинкови панели, които служат за „камуфлаж“

Folded House

Лондонското студио Westerdahl ремонтира къща в Кеймбридж, като реорганизира съществуващата пристройка и я облицова със зелени цинкови панели, които се вписват в околното озеленяване.

На Westerdahl е възложена задачата да свърже по-добре къщата, наречена Folded House, с голямата ѝ градина, след като тя е била блокирана от сервизни помещения в нейната пристройка.

Folded House

Студиото реорганизира сервизните помещения на дома в ивица по протежение на единия край на обекта, освобождавайки място за социални пространства с изглед към градината.

Вътре в бившата пристройка сега се намира дневна, трапезария и кухня, която гледа навън през големи двукрили врати. Наред с нея е добавена и съответстваща странична пристройка с килер.

Folded House

Както съществуващата пристройка, така и новият килер са облицовани със зелени, нагънати панели от цинк, избрани, за да се сливат с цветовете на градината.

Снимки: Funto King

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: