pixel

Модерен офис дизайн, съобразен с новите изисквания

Selmer GmbH

Гъвкавият елемент „foild“ и зоната за сядане „pads“ са съобразени с новите изисквания на съвременната офис среда и позволяват създаването на нови зони в пространството.

Foild е символ на гъвкав интериорен дизайн в променяща се работна среда: В зависимост от версията на позициониране, екраните могат лесно да се разтягат в права линия или да се извиват леко и да се сгъват, за да се пести място. Това оформление се базира на иновативната конструкция на рамката, в която интелигентно вградено съединение държи заедно характерната ножична система и извитите алуминиеви пръти. Между тях са разположени висококачествени, непрозрачни текстилни материали, които създават временни пространствени структури.

Selmer GmbH

Зоната за сядане „pads“ завладява офиса: Докато новият диван предлага удобно място за срещи за неформални разговори, подвижният фотьойл може да се използва по различни начини – независимо дали е на плъзгащи се шини или колелца, със или без подлакътници, по избор с таблет за писане и в зависимост от версията с дръжка отзад. Вариантите на калъфите са едноцветни, двуцветни или в комбинация от плат-кожа и внасят разнообразие в офис ежедневието.

Снимки: Selmer GmbH

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: