pixel

Защитната стена за прах Heywall може да се монтира без инструменти за минути

Heywall

Неприятностите, възникващи от замърсяването при ремонтни и строителни дейности водят до това много потенциални клиенти да отлагат належащите ремонти или напълно да ги откажат. Поради тези причини немската компания Heylo предлага отлично решение – завесите за защита от прах Heywall.

Heywall

Модулната система Heywall включва до 3,60 м. разширяеми алуминиеви пръчки, които заедно със защитното фолио създават прахозащитна бариера. Системата може да се монтира и демонтира за много кратко време без специални инструменти и стълба. Прахозащитната стена може да бъде монтирана като разделител на помещенията, в L- или U-форма или като многоъгълник – възможни са всички варианти.

Heywall

Входът и изходът към и от работната зона се осъществява посредством самозалепваща се лента, която е дълга 220 см., и която е прикрепена навсякъде по крайните повърхности на фолиото. В допълнение, при обновяване на цялостни помещения с площ до 50 m², строителната площадка с прахозащитни врати и вакуумна система може да бъде изолирана от останалата част на сградата. Отвори за отвеждане на прах в елемента на вратата на прахозащитната система предлагат голямо разнообразие от възможни комбинации с различни вентилационни системи. При работа с опасни вещества (плесен, азбест и др.) може допълнително да се монтира и филтърна вентилация с филтър Hepa. Отрицателното налягане, създадено от вентилаторите насочва въздушния поток и по този начин никакъв прах от работната зона не може да попадне в околните райони.

За повече информация: Heylo

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: