pixel

Започна новият етап от конкурса на Баумит „Фасада на годината 2013” – сезон есен

baumit

Колко красиво е замислена природата – всеки годишен сезон представя изобилие от аромати, цветове, форми и настроения, които вдъхновяват творците откак свят светува. Израз на това вдъхновение ще видите и във фасадите на петнадесетте нови участници в есенния етап от конкурса на  Баумит – „Фасада на годината 2013“, който започна на 01. 09. 2013 г. Красивите сгради, претенденти за челните места тази есен, са подредени в различни категории и се намират в Пазарджик, Видин, Бургас, Ловеч, Златни Пясъци, Благоевград, Габрово, Равда, Пловдив, с. Калина, с. Казичене, Ямбол, Добрич и София.

Може да ги видите тук и само с един клик да подкрепите своята есенна фасада фаворит до 30.11. 2013 г.! Бъдете активни и гласувайте за любимата си сграда, така й давате шанс да се класира за големия финал през март 2014 г., а някой от вас, гласувалите, ще спечели и награда в томболата на Баумит!
Много успешно и с голяма активност на гласуващите преминаха етапите Пролет и Лято на конкурса. Според регламента на състезанието първите три обекта от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за „Фасада на годината” отново с жури –  вие, приятелите на Баумит. Повече за регламента може да видите тук.
Баумит и петнадесетте прекрасни есенни фасади ви очакват! Гласувайте!

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: