pixel

Запишете се за участие в Годишния форум Design People 2023

Dibla

Тази година форумът за иновации в интериорния дизайн ще се проведе от 29 септември до 01 октомври 2023 г.

За осма поредна година Dibla се подготвя да демонстрира новаторски иновации в областта на дизайна, предоставяйки огромна стойност на всички участници. Design>People се откроява като основен повод в сферата на дизайна в България, известен със съчетаването на проницателни знания, насърчаването на ценни връзки и позитивна атмосфера.

За повече информация следете сайта на Dibla.

Екипът на Dibla се подготвя усърдно за предстоящото издание на Националния форум. Това събитие служи за представяне на нови материали, технологии и иновативни концепции в областта на интериорния дизайн. Ще участва подбрана селекция от изтъкнати компании, които ще споделят своя безценен опит и прозрения, пред топ представители на интериорния дизайн и архитектурата в страната. Това колективно усилие има за цел да даде възможност на всеки професионалист по интериорен дизайн, като му позволи да повиши своите умения и да усъвършенства своите подходи.

Платформата предоставя като комплимент участие в Design>People на победителите в Dibla Design Awards 2022, проектанти – препоръчани от фирмите, партньори на събитието, както и най-активните профили в dibla.com. Като всяка покана важи за един представител на архитектурно и/или интериорно студио.

Всеки проектант – архитект или интериорен дизайнер, който желае да бъде част от събитието, също може да заяви желание за участие чрез формуляра тук. Местата за самостоятелно записване и записването на повече от един представител са ограничен брой. Не пропускайте да станете част от Design>People 2023, заявете участие тук.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: