pixel

Фасаден панел Tectiva от Equitone

Tectiva е фиброциментов фасаден материал. Компанията произвежда тези фасадни панели в Европа от 50-те години на миналия век под името Eternit. Фиброциментът е минерален композитен материал, изработен от цимент, целулоза и минерални материали, подсилен с видима матрица. Нищо друго. Повърхността не е обработена, показвайки суровата текстура на основния материал.

Tectiva

Той е негорим (EURO A2) и има продължителност на живот, която значително надвишава 50 години. Фасадите със защита от дъжд, конструирани с Equitone, са тънки и леки, но много издръжливи, поради което причиняват минимално изчерпване на енергия и суровини.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: