pixel

Високо налягане без физически усилия и досадни кабели

Hikoki

Акумулаторните пистолети са полезни инструменти, които се използват в много професии. Новият Hikoki AC18DA допълва портфолиото на фирмата. Той обработва всички обичайни материали с налягане от 3000 нютона – без никакви усилия от страна на потребителя.

Той се предлага в два стандартни варианта – с тръба от 400 или 600 милилитра за контейнерите от фолио. Към двете версии е включен държач за пълнители до 400 милилитра.

Регулируемата скорост на изстискване при AC18DA позволява прецизно и чисто дозиране на материала върху обработваните повърхности. Скоростта може да бъде предварително зададена чрез настройка, както и да се регулира фино чрез превключвателя за ускорение.

Hikoki

Механизмът против капене предпазва чувствителните повърхности и спестява ненужната консумация на материал. Ръчката се прибира автоматично, когато потребителят освободи превключвателя, като по този начин премахва натиска върху изстисквания материал и предотвратява капенето. Използвайки системата за бърза смяна без нужда от допълнителни инструменти, потребителите могат лесно и удобно да преминават от торбички от фолио към касети.

Държачът на касетата може да се върти на 360 градуса за допълнително удобство. Както всички 18-волтови инструменти на Hikoki, пистолетът за касети е напълно съвместим с батериите MultiVolt. AC18DA тежи само 2,3 кг заедно с батерията и позволява на потребителите да работят прецизно дори на труднодостъпни места без усилия и досадни кабели.

Снимки: Hikoki

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: