Вебер с нови консултански центрове за топлоизолационни решения

Home Plan

Източник: weber

Вебер октри два нови консултантски центъра за топлоизолационни решения:

  • Home Plan – Русе /гр. Русе, ж.к. Родина-3, ул.“Шипка“ № 22, [email protected], +359 882 506 657
  • Home Plan – BAUHAUS /гр. София, магазин БАУХАУС, ул.“202″ № 17,  [email protected], +359 888 011 752

В консултантските центрове – Home Plan можете да видите на живо основните топлоизолационни детайли, всичките 248 цвята от цветовия каталог Color Spectrum, както и 8-те структури на Декоративните мазилки на weber, за да вземете правилен и по-лесен избор.

Ако това не е достатъчно за вас, специалистите от Вебер ще изготвят за вас мултимедиен проект, за да видите как ще изглежда домът ви с избраните цветове и структури.

А ако сте творческа натура и харесвате нестандартни цветове и искате да сте уникални, то тогава за вас ще бъде изработен по поръчка и мечтаният ви цвят.

вебер

Посещавайки центровете вие ще получите и персонална техническа документация за най-подходящите продукти за топлоизолацията на дома ви, както и информация кои са основните предимства и разликите в материалите.

Техническите консултанти в центровете Home Plan ще могат да ви свържат и със сертифицирана бригада, която да изпълни вашия проект.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: