Вдъхновяващи брилянтни малки къщи

malki kushti

Тези удобни микро къщи доказват, че красотата на дома не винаги се крие в неговата големина. Те са максимално оптимизирани и имат всичко необходимо за да се живее нормално. Самият дизайн е направен, така че да изглеждат по-просторни  и по нищо не отстъпват по функции на останалите домове.

Къщата мечта е проектирана в Япония. Определено е чудесно място за отдих

malki kushti

Тази къща струва само 11 000 долара. Построена е от архитект, който искаше собствена къща, която да е преносима.

malki kushti

Тази плаваща къща е мечтаният дом на един архитект. Служи за релакс, направена е върху плаваща платформа, която позволява на дома да остане на повърхността на водата. Оказва минимално влияние на околната среда и притежава панорамен изглед към околностите. Дори в България може да се насладите на такива красиви къщи, намират се по средата на язовир Въча.

malki kushti

Тази интересна къща е построена върху скала в Сърбия и е на повече от 45 години. Направена е от група млади плувци, които са имали нужда от място за отдих. Комфортната къща, може да не е идеалното място за живеене, но определено влиза в потребност на плувците и е перфектна за почивка.

malki kushti

Тази изумителна къща струва по-малко от 8000 щатски долара. Направена е от рециклирани материали. Идеята е взаимствана от приказка. Няма как дом като този да не послужи за вдъхновение и на други.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: