pixel

Възстановяват ремонтните работи на „Петрохан“

петрохан

Източник: vestnikstroitel.bg

Активните строително-ремонтни дейности на прохода „Петрохан“ започват на 5 юни 2013 г. /сряда/. В момента се извършват подготвителни работи. След проведени разговори с изпълнителя Обединение „АЛПИНЕ – ПИМ” ДЗЗД, с водещ партньор „Пътинженеринг М” – гр. Монтана, строителят пое ангажимент за пълна мобилизация до 5 юни.

Агенция „Пътна инфраструктура“ е изплатила всички дължими суми за извършената и сертифицирана работа досега.

Петроханският проход е част от ЛОТ 18 на програма „Транзитни пътища V“. Участък 3 – Път II-81, Петрохански проход, е с дължина близо 22 км (от км 50+820.08 до км 72+706.16).

Зимното поддържане на пътната мрежа за сезон 2012/2013 в региона на лот 18 завърши на 16 април т. г. Преди това е забранено извършването на строителни работи на обекта.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: