pixel

Наближава финалът на конкурса „Фасада на сезона – пролет 2013

конкурс

Източник: Баумит

Изберете най-красивата според вас фасада и гласувайте за нея, еднократно от до 31 май, 12:00 часа на обяд. Очакват ви награди!

Четиринадесет чудни фасади очакват гласа на публиката в първия, пролетен етап на конкурса „Фасада на годината 2013“ организиран от Баумит.

Оригинални цветови комбинации и причудливи форми на фасадите допълват изобилието на пролетта навън, порадвайте им се тук.

Временно класиране до момента:

баумит

На първо място до деня на публикуване на новината, в категория „Административни сгради и хотели“ е обект 12, печатница „Рая“, в гр. Стара Загора, ул. Парчевич 35.

Заявител в конкурса и инвеститор на фасадата е „Печатница „Рая“, проектант е арх. Николай Ситев, а изпълнител е Ай Кю ЕООД използвал материали Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Силикатна мазилка.  Вижте фасадата тук.

къща

На второ място към момента, в категория Еднофамилни къщи – ново и възстановително строителство е обект 13, в село Зелин, общ. Ботевград. Заявител в конкурса и изпълнител е Р. С. Инженеринг ЕООД, проектант Архитектурно бюро конкурент 90 – арх. Светла Тумангелова.

Използваните за фасадата материали са Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Силиконова мазилка. Вижте фасадата тук.

пловдив

Във временното класиране на трето място вие избрахте Обект 2 в категория Жилищни сгради – ново строителство. Фасадата се намира в Пловдив, ул. Христо Г. Данов 19.

Заявител в конкурса, изпълнител и инвеститор е  МИГ Инженеринг, а проектант е арх. Борис Лазарков.
Използваните материали са Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Силиконова мазилка. Вижте фасадата тук.

Уважаемо жури – всички вие, ето отново и какви са условията за онлайн гласуването в конкурса. Както знаете „Фасада на годината“ е разделен на четири самостоятелни състезания – „Фасади на сезона“, съответно пролет, лято, последвани от есен и зима.

В посочения ден, 31-ви май, фасадите, събрали най-много гласове на публиката, ще заемат първо, второ и трето място, както и ще се класират за финалния кръг от конкурса през март 2014 г.

Ако имате повече фаворити сред фасадите от една колекция, може да дадете израз на своето впечатление и тук.

Очакваме ви, гласувайте и може да спечелите награда в томбола!

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: