pixel

Васил Божков напуска строителния бизнес

птс

Източник: trud.bg

Васил Божков е продал своето участие в пътностроителната фирма “ПСТ Холдинг”. Това съобщиха вчера от компанията на бизнесмена “Нове Холдинг”, без да споменат кой е придобил дяловете му. “Относно евентуални въпроси за собствеността на “ПСТ холдинг”, “Мостстрой” и “Холдинг Пътища”, запазваме правото си да не коментираме търговски взаимоотношения към момента”, гласи прессъобщението.

Промяна в собствеността на “ПСТ Холдинг” все още не е отразена в Търговския регистър. Вчера се оказа, че във фирменото  дело има само една скорошна промяна – на 16 април е вписано напускане на целия директорски борд с изключение на изпълнителния директор Иван Иванов. Странното е, че молбите на останалите – Татяна Димитрова, Явор Хайтов, Зорница Тодорова и Славчо Марков, са били подадени още в периода 10 август -17 септември 2012 г.

Преди ден шефът на пътната агенция Лазар Лазаров заяви пред “Труд”, че предстои разтрогване на договора, чрез който “ПСТ Холдинг” участва в строежа на магистрала “Марица”. Вчера премиерът Марин Райков е заявил пред “Медиапул”, че няма политическо решение за разтрогване.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: