pixel

Вълнуващ финал на Dibla Design Awards 2019

Dibla

Раздадоха престижните отличия на впечатляваща церемония в София

На 21-ри ноември в Sofia Event Center победителите от безпрецедентното по мащаб и авторитетност национално съревнование за интериорен дизайн Dibla Design Awards 2019, организирано за четвърта поредна година от платформата „Дибла“, бяха тържествено обявени. Оспорваното съревнование срещна безпрецедентни по качество и ниво на изпълнение проекти, одобрени да преминат към етап журиране. Нивото на участвалите проекти убедително доказва, че интериорният дизайн в България се развива с решителни стъпки и устремено върви към световно признание и сцена.

Церемонията по награждаването събра рекорден брой гости – над 800 представители на бизнес елита на България, журналисти от водещи медии, някои от най-влиятелните и популярни фирми у нас, потенциални инвеститори и клиенти, и разбира се – есенцията на събитието – интериорните дизайнери. Всички присъстващи имаха възможност да създадат полезни контакти и да споделят информация за свои реализирани и бъдещи проекти. По време на Церемонията всички номинирани проекти бяха представени пред гостите на страниците на специално създаден за събитието луксозен албум, а отличените с награди интериори съвсем скоро ще намерят място в традиционния годишен каталог на Платформата „Най-доброто от интериорния дизайн за 2019“.

Dibla

Уникалните визуални ефекти, стилно аранжираната сцена, професионалните водещи и талантливите претенденти в съревнованието дадоха категорична заявка за събитие, което ще остане в историята на българския интериорен дизайн. Dibla Design Awards с всяка изминала година стават все по-очаквани и привличат постоянно нарастващ обществен и медиен интерес не само в пределите на родината ни, но и извън нея. Красноречиво доказателство за повишаващото се ниво на съревнованието откриваме в състава на журито. Достатъчно е да споменем, че тази година световноизвестният Карим Рашид с готовност прие поканата на „Дибла“ да е част от журито, наред със своя колега Федерико Делроссо, включен в класацията „Десетте интериорни дизайнери, които промениха света“ на Boca do Lobo и BestInteriorDesigners.

От страна на журито почетни гости на церемонията бяха Атила Верес, архитект Радина Гешева, професор Васил Живков, Дюри Ковач, Илиан Милинов, доц. Орлин Давчев. Международното жури, съставено от български и чуждестранни специалисти, практици и преподаватели в областта, имаше нелеката задача да определи победители във всяка една от категориите на съревнованието. Поздравления за труда и отдадената работа на победителите:
– категория „Апартамент“ – dontDIY;
– категория „Фамилна къща“ – Cast Studio;
– категория „Хотел“ – Мими Фъркова, арх. Борислава Манолова, арх. Христо Тритаков;
– категория „Ресторант“ – Code Rouge;
– категория „Бар&динър“ – KUKADESIGN;
– категория „Офис/работна среда“ – ARXITEK;
– категория „Магазин/изложбена площ“ – studiopiperov/арх. Юлиян Пиперов.

Наградата за професионален профил в Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „Дибла“, определен въз основа на брой проекти, брой разглеждания, интерес и отзиви на общността и посетителите на сайта заслужено получиха творците от ATG DESIGN.

Обявяването на „Дизайнер на годината“ за 2019 година в тазгодишното издание на националните награди за интериорен дизайн Dibla Design Awards, беше апогеят на вечерта. Ина Дамянова заслужено спечели престижното признание, благодарение на своя над 15-годишен опит, съчетаващ уменията на проектанта със страстта на твореца, общия си принос към българския дизайн, разнообразните по естество и мащаб проекти и множеството извоювани международни награди и номинации.

Dibla

Dibla Design Awards е от онези събития, които дълго се помнят, които вдъхновяват и мотивират. Националното съревнование за интериорен дизайн за четвърта поредна година предостави на проектантската общност сцена, на която най-изявените й представители да намерят своето признание и да получат обективна и авторитетна оценка за труда си.

Dibla

Dibla

Dibla

Dibla

Dibla

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: