pixel

В средата на 2014 г. ще е готова АМ „Марица“

ам марица

Източник: vestnikstroitel.bg

В средата на 2014 ще е готова АМ „Марица“. Това заяви след откриването на АМ „Тракия“ президентът Росен Плевнелиев. По думите му 2013 г. е годината на „Тракия“, 2014 г. ще е на „Марица“, 2015 г.-на АМ „Струма“. „А след 2016 г. ще се работи по АМ „Хемус“, допълни той.  „Марица“ има важно значение не само за България, но и за Европа“, подчерта държавният глава.

Според него забавянето при строителството не е фатално и то ще приключи догодина. “Археолозите са открили голям брой археологически находки, богатство, което страната ни може да използва за развитието на туризма”, подчерта държавният глава.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: