pixel

В Ню Йорк къщи ще произвеждат повече ток, отколкото ще харчат

сгради с нулево потребление

Източник: greentech.bg

Нови домове, които се строят в Хъдсън Валей, ню Йорк, предлагат на бъдещите си потенциалните купувачи изглед към много зеленина, красиви гледки и обещание да печелят от продажбата на ток на местното енергийно дружество.

Тези сгради с нулево потребление на енергия ще са домове с дебели стени, изолация, соларни панели и геотермално отоплителни и охладителни системи. Благодарение на тях домакинствата вътре ще са в състояние да генерират повече енергия, отколкото употребяват.

Ню Йорк

Работник на покрива на къща с нулева консумация на енергия в Маунтин Виста щата Ню Йорк

Домовете в процес на изграждане на около 100 км. северно от Ню Йорк и имат скъпи зелени характеристики. Но строителите им смятат, че постройките са в унисон с интересите на потребителите и с тяхното желание да се грижат повече за околната среда – и за разходите си за енергия, разбира се.

И има купувачи тук и цялата нация склонни да плащат повече за икономии за установяване на ред.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: