pixel

В НДК започва 40-ото издание на „Стройко“

стройко

Източник: dnevnik.bg

От 27 март до 2 април в София за 40-и път в Националния дворец на културата в София ще се проведе най-голямото в България специализирано изложение за архитектура, строителство и обзавеждане СТРОЙКО 2000.

Около 300 фирми ще вземат участие в изложението, което продължава до 2 април.

СТРОЙКО се провежда вече 20 години всяка пролет и есен през март и октомври. На изложението се събират фирми от строителния бранш – строители, производители и търговци. Те ще представят нови технологии в строителството, продукти и архитектурни решения, последно поколение инсталации и оборудване, мебели, тапети, текстил, бои, фаянс и обзавеждане.

Ще бъдат представени и решения, свързани със санирането на сгради и пестенето на енергия.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: