pixel

UNStudio проектира иновационен технологичен кампус в Бангалор

Karle Town Centre

Архитектурната фирма UNStudio разкри проект за нов план за модернизиране на кампуса в Бангалор, Индия. Новият кампус, наречен Karle Town Centre (KTC), ще формира база за растящите нужди на компаниите в Индия, базирани на информационните технологии, които ще се позиционират в този нов технологичен център.

Karle Town Centre

В рамките на този процъфтяващ Tech Hub, UNStudio ще си сътрудничи с UNSense, дъщерна технологична компания на UNStudio. UNSense ще разработи „Karle Infra„, за да окуражи използването на сензорни технологии в целия генерален план.

Karle Town Centre

KTC е проект, който има за цел да дефинира Бангалор на местно ниво и да вдъхнови цялата Индия да „черпи пример” при проектирането на бъдещи градски дестинации. В момента в процеса на изграждане на локацията се осигурява директна връзка с магистралата на градския околовръстен път и се разширяват линиите на метрото.

Karle Town Centre

Технологичният комплекс е разположен на отлично място в близост до утвърдения парк „Манатата“ с панорамен изглед към езерото Нагавара.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: