Луксозното бижу на Рио де Жанейро

casa atlantica

Най-екстравагантната съвременна архитектка е автор на луксозна сграда, с която в скоро време ще се сдобие Рио де Жанейро. Името на проекта е Casa Atlantica, а авторът е известната Заха Хадид. Строителството на сградата ще започне още тази година. Тя ще се състои от 30 апартамента, които ще предлагат лукс като на 6-звезден хотел, SPA център, кинозала и басейн на покрива. От апартаментите ще се разкрива прекрасна гледка към океана.

Визията на сградата обединява в себе си бразилската модернистична традиция и динамиката на градския плаж Копакабана, съобщава fakti.bg. Брокерите са категорични, че поредния шедьовър на Заха Хадид ще придаде на града „нова естетика и енергичност”. Голям интерес към покупка на имоти в Casa Atlântica ще има от страна на чужденци, предвиждат те.

casa atlantica

ghsjg

casa atlantica

gahdfh

casa atlantica

hgfjsfgj

casa atlantica

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: