pixel

Удобна шлайфмашина за ъгли и малки повърхности

Eibenstock

Производителят на електроинструменти Eibenstock пусна на пазара „EES 1400-3“ – удобна шлайфмашина за ъгли и малки площи. Според компанията тя е подходяща за обновяване на стълби и плочки, както и за ниши, прозоречни отвори и места под радиатори.

При отстранен пръстен на четката потребителите могат да шлайфат с „EES 1400-3“ до самия ръб, като по този начин спестяват излишно време за повторна обработка. Благодарение на малкото си тегло новата шлайфмашина е идеална и за работа над главата.

Като аксесоари се предлагат три вида дискове за шлайфане: за бетон, за замазка и диск за шлайфане с накрайници от твърд метал. Последният е особено подходящ за лепила за плочки, покрития, бои и други подобни повърхности.

Eibenstock

В допълнение към плавния старт и постоянния контрол на скоростта, новата машина има и възможност за безстепенно регулиране на скоростта. Връзката за прахосмукачка позволява на потребителя да работи в среда без прах, особено на закрито.

От 1919 г. насам Eibenstock произвежда качествени продукти за тежки условия на строителната площадка и в промишлеността със знака за качество „Произведено в Германия“. Над 80% от всички части се произвеждат в предприятието.

Снимки: Eibenstock

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: