pixel

Атрактивни награди очакват победителите в конкурса Ideal Standard Баня на годината

Ideal Standard

Конкурсът на Ideal Standard Баня на годината за 20-та поредна година предизвиква архитекти, интериорни дизайнери, студенти, както и всеки, които има интерес към проектирането и обзавеждането на пространството баня. Участвайте тук.

В юбилейното издание победителите, класирани на първо място от жури, медии и публика ще посетят столицата на дизайна – Милано. На тридневен семинар с Роберто Паломба в дизайн центъра на Ideal Standard призьорите ще бъдат посветени в тенденциите и ролята на дизайна на банята в живота на хората. Отличените със ,,сребърни медали‘‘ в конкурса „Баня на годината“, ще имат удоволствието да посетят двудневен семинар в Ideal Standard Център за обучение в Севлиево. Те ще бъдат посветени в процеса на индустриализация на продуктите за баня, тънкостите в производството и ще се запознаят с голяма част от портфолиото на компанията. Авторите на проектите, класирани на трето място, ще получат предметна награда – иновативната термостатна душ система ALU+ в цвят розе. Още за наградите вижте тук.

Ideal Standard

Как можете да участвате?

Изразете себе си в категорията 3D проект с Atelier Collections!

Всеки професионалист в сферата на интериорния дизайн или чувстващ себе си като дизайнер на собствения си дом може да представи своята баня в категорията „Идеалната реализирана баня“.

Още за категориите и условията за участие вижте на официалния сайт на конкурса.

Създайте идеалната баня! Изразете себе си чрез нея!

Идеал Стандарт - Видима

Ideal Standard предлага цялостни решения за баня, които са „Вдъхновени от реалния живот”. Като водеща марка с иновативен и дизайнерски подход към създаването на решения за баня, Ideal Standard се стреми да създава продукти, които съчетават функционалното и техническо познание с дълбокото разбиране за интимната, лична роля, която банята играе в живота на всеки от нас.

Прочетете също: