pixel

Удължават крайния срок за регистрация в Archinova Architecture Awards 2023

Archinova

Проекти, реализации и концепции можете да подадете до 30 септември.

Десетото издание на Archinova Architecture Awards отново ще отличи проекти, реализации и концепции с давност до 5 години назад, като в последната категория могат да участват и студенти. Организаторите на наградите – Citybuild.bg, списание Още за къщата и  The Building, ви дават още една възможност да участвате в конкурса, удължавайки срока за регистрация до 30 септември. Може да изберете измежду 23 категории за двете направления „Архитектура“ и „Ландшафтна архитектура, урбанизъм и елементи на градска среда“. Регистрирайте се тук.

Подадените разработки ще бъдат публикувани в сайта на Годишните награди през октомври. Журито от активно работещи професионалисти с опит отново ще е в различен състав за двете направления, като оценяването ще приключи през ноември. Юбилейната церемония по награждаването ще се състои по време на Архитектурно-строителната седмица в началото на април 2024 година в Интер Експо Център в столицата с много повече гости и изненади.

Генерален партньор: Wienerberger

Златни спонсори: Alukönigstahl, Grohe

Сребърни спонсори: Ideal Standart, Crystal Spa&Wellness, HörmannЕТЕМ, Технопанел

Спонсор събитие: Conforma

Партньори: Съюз на архитектите в България (САБ), Камара на архитектите в България (КАБ), Съюз на ландшафтните архитекти (СЛА), Съюз на урбанистите в България (СУБ), Асоциация на производителите на декоративни растения в България (АПДРБ), Университет по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ), Нов български университет (НБУ), Висше строително училище „Любен Каравелов“ (ВСУ „Любен Каравелов“), Варненски свободен университет „Черноризец Храбър“ (ВСУ „Черноризец Храбър“), Архитектурно-строителна седмица (АСС), Интер Експо Център (ИЕЦ).

Медийни партньори: Detaili, Dibla, Stroiteli, Жилища, Mebeli, Stroiinfo, MD.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: