pixel

„Цвят на Годината“ за първи път в България

orgahim

Интериорни дизайнери и специалисти по колористика обединяват усилия за определяне на цветовите тенденции

На специална пресконференция проведена в НДК бе обявено провеждането на инициативата „Цвят на годината“. Организатори на кампанията, случваща се за първи път в България са: Оргахим АД и Асоциацията на интериорните дизайнери в България(АИДБ).

Целта е тя да се превърне в генератор на нови идеи в работата с цветове, както и да зададе тенденции и перспективи за вида на обграждащата ни среда.

Инициативата стартира от 03.12.2015 г. на Втората Годишна Среща на интериорните дизайнери. Тя ще се проведе на няколко етапа, включващи традиционни и интерактивни методи за определяне на „Цвят на годината“. Във всички процеси по реализацията на активността ще бъдат поканени да участват интериорни дизайнери, продуктови мениджъри и специалисти по колористика.

Официалното обявяването на Цвета на 2016-та ще се състои през Януари на специално организирано събитие.

orgahim

Оргахим

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: