pixel

Представяне на подова замазка Циментол®

tzimentol

Циментол® представлява висококачествена подова замазка, изградена на циментова основа. Продуктът се характеризира с универсалното си приложение, за ръчно полагане с дебелина от 10 до 80 мм.  Разтворът се явява особено подходящ при полагане под формата на плаваща, подравнителна или свързана замазка. Циментол® намира приложение, както в интериора, така и в екстериора.

Продуктът се използва за полагане на замазки под финишни подови покрития като мокети, PVC, коркови, керамични  или каменни покрития, паркет и др. Може да бъде прилаган и като материал за полагане на бетонни павета, подови плочи и др. Качествата на замазката я правят мразоустойчива и с понижена свиваемост.

Циментол® намира приложение и като хастарна замазка на открито, при тераси и балкони. Високата товароносимост на продукта придава нужната здравина и надеждност на покритието, оформено с него.

Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: