pixel

ТЪРСИ СЕ НАЙ-ДОБРАТА РАБОТИЛНИЦА В БЪЛГАРИЯ!

kirov

На 08.09.2014 започна фото-конкурсът „Моята работилница”, който ще продължи до 31.10.2014 г. Организатор на надпреварата е Киров АД, търсещ най-хубавите работни кътове на майсторите в цялата страна, на които ще раздаде и 13 невероятни награди!

Как да участвате?

Всички желаещи да участват баш майстори могат да изпратят неограничен брой снимки на работилницата си на [email protected]. Снимките трябва задължително да бъдат авторски и на поне една от тях на фона на работилницата да има заснето и листче с написана на ръка датата, на която са направени снимките. Снимките на всички участници ще бъдат публикувани на Facebook страницата на фирмата в отделен албум за всеки един участник, така всички 64,426 фенове ще могат да се насладят на тях!

Критерии за оценка

ПОДРЕДЕНОСТ, ОРГАНИЗАЦИЯ НА РАБОТИЛНИЦАТА, УДОБСТВА, НОВИ ТЕХНОЛОГИИ, ИНОВАЦИИ, АВТОРСКИ РАЗРАБОТКИ, МОДЕРНИ ТЕХНОЛОГИИ, КРЕАТИВНОСТ и НАЙ-ВЕЧЕ – МЕРАК!

kirov

жгяжогож

kirov

Срок за изпращане на снимки за участие в конкурса: до 31.10.2014г. На 07.11.2014 в 11:00 ч. на www.kirov.net и на Facebook страницата на организатора, ще бъдат обявени и победителите.

Очакваме ви! Участвайте!

Киров АД

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: