pixel

Ремонтът на „Цариградско“ струва 10 милиона, „Сливница“ – между 6 и 10 млн. лева

цариградско шосе

Източник: 24chasa.bg

Реконструкцията на булевард „Цариградско шосе“ ще струва над 10 милиона лева, а тази на булевард „Сливница“ – между 6 и 9 милиона и 500 хиляди лева.

Това стана ясно след отварянето на ценовите оферти за изпълнението на ремонтите. Кандидатите за изпълнение на поръчките пък намаляха с един и останаха девет.

Общината все още преговаря за заем от Европейската инвестиционна банка и затова обществените поръчки бяха обявени без твърдо финансиране. Предстои комисията към общината да избере победителите в конкурса, като ще се взима предвид общата оценка на участниците. Най-голямо значение има предлаганата цена, а след това техническото предложение и срока за изпълнение.

Договорите ще бъдат подписани, след като изтече срокът за обжалване, след избирането на победител.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: