pixel

Топлофикация Бургас е готова за отоплителния сезон

топлофикация

Източник: cross.bg

„Топлофикация Бургас“ е напълно готова да посрещне есенно-зимния отоплителен сезон 2012/2013 г. Информацията относно състоянието на мощностите и готовността на екипите в бургаския ТЕЦ в навечерието на зимния сезон е подготвена от изпълнителния директор на предприятието инж. Въльо Дучев по искане на Комисията по икономическа политика, енергетика и туризъм в Народното събрание.

Вече е в ход изпълнението на плана за есенно-зимната подготовка на дружеството. Той регламентира ангажиментите и отговорностите на всички работещи в Топлофикация, определя графика за дежурствата, уточнява районите за действие на аварийните групи.

Топлофикационното дружество е обезпечено и с необходимите допълнителни горива. Наличният резерв от котелно гориво е 517 t, което отговаря на изискванията на нормативите. Доставките на допълнителни количества алтернативно гориво ще бъдат реализирани при необходимост.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: