Термофлекс® FILL

termoflex

Термофлекс® FILL представлява опаковъчен чипс от eкспандиран полистиролов гранулат, характеризиращ се с ниска насипна плътност и високи механични якостни качества. Продуктът притежава свойството да запълва всяко свободно пространство в опаковката и да се напасва самостоятелно към всяка произволна форма.

В състава на Термофлекс® FILL се съдържат само 0,5% изкуствен материал и 99,5% въздух. По този начин, с помощта на максимално количество въздух и минимално количество материал, всякакъв вид, различни предмети могат да бъде максимално защитени по време на тяхното транспортиране, като по този начин не се повлиява на теглото.

Продуктът се препоръчва като уплътняващ и предпазващ материал при опаковане и транспортиране на фини, чупливи и крехки предмети, като например електронни платки и уреди, стъклени, порцеланови предмети, специфични важни материали и ред други.

Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: