Термофлекс® EPS F-EXTRA

termoflex eps f extra

Термофлекс® EPS F-EXTRA представлява висококачествен, трудно горим топлоизолационен материал от експандиран полистирен (EPS). Продуктът притежава подобрени якостни и механични показатели, като се явява изключително подходящ за топлинно изолиране на фасади, като елемент от интегрирана топлоизолационна система. Намира приложение и при монтаж на окачени и вентилирани фасади или като, вградена в конструкцията, топлоизолация.

Качествата на Термофлекс® EPS F-EXTRA му придават много добра паропропускливост, като структурата му позволява „дишането“ на строителната конструкция. По този начин ефективно се подпомага предотвратяването на натрупването на конденз и мухъл, както в нея, така и в помещенията.

Плочите на Термофлекс® EPS F-EXTRA се характеризират с много добри топлоизолационни свойства, точни размери и са устойчиви на стареене. Те не променят формата си и не се свиват. Явяват се особено подходящи при топлоизолиране на вътрешни стени, граничещи с неотопляеми пространства и на места, където конструктивно се изисква по-голяма якост на натиск.

Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: