pixel

„ФАСАДА НА СЕЗОНА – ПРОЛЕТ 2015“ – Баумит

baumit

Люлека пак замириса
15 майски дни до края на пролетния етап в конкурса на Баумит „Фасада на годината 2015”


Пролет дочаках пак. В свода небесни –
празник – и тук на земята:
мирис, омая и пролетни песни –
пролет е мен и в душата.

Иван Вазов
Из „Люлека ми замириса“

Разцъфнат ли в лилаво градове и села, значи е дошъл Май с люляците.
За нас в Баумит Май е много любим, защото ни дарява с омайни гледки, както към Витоша, така и към Стара Планина. Обичаме Май и защото с него иде краят на Пролетния етап от конкурса ни „Фасада на годината 2015”, а това значи – да раздаваме награди!

Ето как се развива този етап на конкурса малко преди финала:

Засега, на челно място с 355 гласа на публиката, се класира Обект 5 – „Офис на ЗАД „Алианц България” в категория „Възстановително строителство“. Прелестната сграда се намира в Малката Виена – град Русе, ул. „Александровска” № 33.

baumit

На второ място засега, с 47 гласа е Обект 7 – Многофамилна жилищна сграда от категория Еднофамилни къщи – ново и възстановително строителство. Слънчевата фасада може да видите на живо в гр. Благоевград, ул. Христо Чернопеев № 8!

baumit

Във временното класиране третото място се заема от Обект 3 – Еднофамилна двуетажна къща, заела своето райско кътче на ул. Райски кът 3, в Плевен, местност Стражата.

baumit

Напомняме ви – във всеки сезон от конкурса участие заявяват различен брой фасади от цяла България изпълнени с материали на Баумит. Чрез гласуване с един клик вие подкрепяте вашата любимка. Събралата най-много гласове фасада се класира на първо място, следвана от две подгласнички. Така всеки сезон обявява своите три победителки, които отиват на големия финал „Фасада на годината 2015”, през март идната година.

Цветята на сезон Пролет 2015 може да видите и да подкрепите тук.

Изберете най-красивата според вас фасада и гласувайте за нея, еднократно до 31 май в 12:00 часа на обяд. Очакват ви награди в томбола!

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: