pixel

Термофлекс® ANTIQUE

termoflex antique

Термофлекс® ANTIQUE представлява готова за нанасяне, оцветена пастоообразна мазилка, изградена на база калиево водно стъкло. Нейното основно предназначение се явява получаването на защитни и декоративни  покрития, придаващи рустикално излъчване и красива визия с антична, драскана структура. Прилага се върху различни минерални основи като цимент, циментови мазилки и шпакловки, сглобяеми елементи от бетон, топлоизолационни плочи и т.н.

Античната структура прави Термофлекс® ANTIQUE особено подходяща при саниране на сгради и работа с архитектурни паметници. Тя обединява предимствата на силикатните и силиконови мазилки като полученото покритие се явява изключително устойчиво на стареене и на редица атмосферни влияния. Правилно положена, мазилката гарантира удължен живот на фасадата, нейната хидрофобност и механична защита. Особено подходяща е за използване в региони с големи температурни амплитуди, дълги зими и висока влажност на въздуха.

Термофлекс® ANTIQUE може да се използва заедно със системата за тониране Energy in colors, която предлага множество варианти за индивидуално оформяне в цвят и структура. Така се предоставя възможност за избор от повече от 2080 цвята.

Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: