ТЕРАГРУНД® универсален заздравяващ грунд

teragrund marisan

Универсалният грунд за стенни, подови и таванни повърхности ТЕРАГРУНД®, е ефикасно решение за грундиране на стари и нови бетонови основи (втвърдявали поне 3 месеца), всякакви циментови и вароциментови субстрати, газобетон, гипсови повърхности, плоскости от гипсфазер, керамика, камък, гладко полиран бетон и др. Характерно за него е, че заздравява грундираната повърхност и повишава нейното влагоотблъскване. ТЕРАГРУНД® е подходящ за вътрешно и външно приложение.

Продуктът стабилизира прахообразните частици. Характеризира се с това, че е устойчив на мокро миене и триене, като в същото време действа заздравяващо на основата. Предвид слабия мирис, той е подходящ за използване в затворени, обитаеми помещения, както и складове за произведения от хранително-вкусовата промишленост.

Качествата на ТЕРАГРУНД® са изпитани и утвърдени. За това свидетелства и фактът, че е удостоен с грамота за най-добър строителен продукт в категорията си.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: