Терафлекс® СУХА ДОБАВКА ПРОТИВ ЗАМРЪЗВАНЕ

teraflex

Терафлекс® СУХА ДОБАВКА ПРОТИВ ЗАМРЪЗВАНЕ е предназначена за работа при леки зимни условия с температури не по-ниски от -4°С и не по-високи от +10°С. Такива могат да бъдат очаквани понижения на температурата, леки дневни замръзвания, по-студени периоди. Продуктът може да се добавя към всякакви сухи строителни смеси на циментова основа.

Употребата на Терафлекс® СУХА ДОБАВКА ПРОТИВ ЗАМРЪЗВАНЕ се препоръчва при шпакловане или лепене на топлоизолационни материали и полагане на различни видове керамични и каменни облицовки. Свойствата на добавката понижават температурата на замръзване на течната фаза в разтвора и на водата, с която той се забърква. По този начин се осигурява перманентното поддържане на положителна температура на сместа, по време на процеса на нейното съхнене. Това води и до същевременното ускоряване на нейната хидратация и якостни качества.

Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: