pixel

Терафлекс® SILICONE MIRRORS – силиконово лепило за огледала

Терафлекс SILICONE MIRRORS

Терафлекс® SILICONE MIRRORS представлява еднокомпонентно еластично силиконово лепило, чието приложение е за залепване на огледала към различни повърхности (глазирани основи, гланцирани плочки, лакирано дърво и др.)

Терафлекс® SILICONE MIRRORS образува здрава еластична връзка, която е устойчива на влага и е с отлично сцепление, както към огледалото, така и към различни материали и повърхности (стъкло, алуминиеви материали, керамика, чисти метални повърхности,  импрегнирана, боядисана и лакирана дървесина, както и множество пластмасови и боядисани основи), без да предизвиква тяхната корозия.

Терафлекс® SILICONE MIRRORS притежава силна устойчивост на влага, процеси на стареене, гореща вода, както и на влиянието на химически реагенти. Продуктът запазва своите свойства при температури от -40°C до +180°C.

Терафлекс® SILICONE MIRRORS се втвърдява без свиване и образува идеално гладка повърхност. Това лепило не се препоръчва за приложение при огледала с епоксидно прахово покритие на задната им страна. Също така не е подходящо за полиетиленови, тефлонови и полипропиленови повърхности.

Терафлекс® SILICONE MIRRORS  е наличен в картридж от 300 ml. Опаковката на продукта е удобна за работа с пистолет за силикони.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: