Терафлекс® SANITARY SILVER SELECTION

teraflex

Терафлекс® SANITARY SILVER SELECTION е висококачествен, бързо втвърдяващ силикон, изграден на ацетатна основа. Той притежава отлична адхезия към много гладки повърхности Продуктът е устойчив на UV лъчение, стареене, както и на различни почистващи препарати. Силиконът издържа на температури от -40°С до +180°С.

Силиконът Терафлекс® SANITARY SILVER SELECTION е снабден със система MYCO PROTECT, предотвратяваща образуването на мухъл, плесени и алги. Нейните свойства не позволяват развитието на микроорганизми, което прави силиконът много подходящ за влагане на места с високи хигиенни изисквания. Подходящ е за уплътняване на всички съединителни, разширителни и други фуги в санитарни, мокри и влажни помещения (кухни, бани, перални помещения, коридори, стълби, душ кабини, вани, тоалетни и др.), както и на места, където съществува хранителна среда за вредни микроорганизми.

Силиконът е разработен за интериорна и екстериорна употреба като ефективно уплътнява фуги, изложени на атмосферни влияния.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: