pixel

Терафлекс® ПРЕПАРАТ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА СТАРА БОЯ

teraflex

Терафлекс® ПРЕПАРАТ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА СТАРА БОЯ представлява, готов за употреба, продукт, притежаващ специфичното свойство да подсигури размекването на стари покрития, чрез процес, каращ ги да набъбнат и да отслабят структурата си.

Терафлекс® ПРЕПАРАТ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА СТАРА БОЯ намира приложение при премахването на различни по вид, стари лаково-бояджийски покрития. Такива могат да бъдат алкидни, нитроцелулозни, латексни, фасадни и други подобни, които са нанесени върху метални, дървени и циментови повърхности.

Специфичния състав на продукта осигурява неговата съвместимост с различни латекси и фасадни покрития. Той оказва бързо въздействие върху основата, благодарение на което чувствително намалява нужното време за работа.

Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: