pixel

Терафлекс Gold БЯЛ

teraflex

Терафлекс® Gold БЯЛ е високоякостно гъвкаво лепило за полагане на тежки и широкооформатни облицовъчни плочи от естествен камък, гранитогрес, гранит, мрамор, гнайс, оникс, варовик, ломен камък за зидане и други, върху критични основи. Продуктът се характеризира с изключително високи якостни показатели, нулево плъзгане, устойчивост на влага и студ, правещи го отлично средство за лепене върху редица основи, изложени на резки климатични промени – балкони, тераси, покриви, облицоване на фасади, цокли и други открити площи.

Терафлекс® Gold БЯЛ намира приложение при полагане на мрамор и различни прозрачни, полупрозрачни и светли мозаечни и стъклени плочки като същевременно не променя цвета на покрития от естествени камъни. В комбинация с хидроизолационните материали на Марисан, Терафлекс® Gold БЯЛ може да се прилага на открито и закрито, както и в постоянно влажни помещения.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: