pixel

Терафлекс® BITUMEN – БИТУМЕН УПЛЪТНИТЕЛ

teraflex

Терафлекс® BITUMEN е еднокомпонентен, битумен уплътнител, притежаващ свойството на отлично сцепление към различни битумни повърхности, изолационни плоскости, дърво и метал, пластмаса, бетон и др. Адхезията към влажни основи прави продуктът широко приложим.

Използва се за бързи ремонтни дейности и уплътняване на фуги между дренажи и покривни елементи, както и различни съединителни фуги в строителството. Продуктът намира широко приложение при спешни поправки, дори при дъжд, за уплътняване в мазета и различни подземни конструкции.

Терафлекс® BITUMEN е устойчив на UV лъчи и повърхностни напрежения. Поради пластично-еластичните си характеристики, понася разширения дължащи се на променливи атмосферни условия – дъжд, сняг, екстремни температури и други, като запазва еластичността си по време на целия период на употреба.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: