pixel

Търси се проектант на 2 от сградите на бъдещия „София Тех Парк“

Източник: publics.bg

„София Тех Парк“ ЕАД обяви конкурс за избор на проектант на инвестиционни проекти на две от сградите на бул. „Цариградско шосе“, ползвани до момента за нуждите на Министерството на отбраната, става ясно след справка в Агенцията по обществени поръчки (АОП). Търси се разработване на инвестиционни проекти в 2 части – архитектурна и конструктивна и обследване за две от съществуващите сгради. Те са предвидени за реконструкция.

Сграда-1 е част от по-голямо тяло със застроена площ (ЗП) около 2 325 м² и разгъната застроена площ (РЗП) – 11 625 м². Тази част от сградата не е в експлоатация, а другата се ползва от Министерството на отбраната (МО) и Националната агенция по приходите (НАП). В описанието на процедурата се казва, че всички инсталации са непригодни за последваща употреба. Сграда-1 ще бъде пригодена за офиси.

Сграда-2 е използвана за столова. Подобно ще бъде и бъдещото й предназначение. РП на зданието е 1 850 м², а РЗП – около 3 700 м². Състоянието на сградата е лошо, защото дълго време не е експлоатирана и поддтржана, се казва още в публикуваната в АОП покана.

Оферти се приемат до 26 ноември 2012 г.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: