pixel

Студиото Zaha Hadid Architects празнува 40 години в архитектурата и дизайна с изложба в Ню Йорк

Zaha Hadid Architects (ZHA) откри нова изложба в Ню Йорк, посветена на 40-годишната си в архитектурата и дизайна. Голяма ретроспекция показва иновативните проекти на студиото, като се започне от градоустройствените планове до дизайна с малък мащаб.

ZHA несъмнено предефинира архитектурата за 21-ви век с набор от проекти във всякакъв мащаб и форма, които са завладели въображението на хората по целия свят.

Открита в Ню Йорк на 8 ноември, изложбата може да бъде посетена до декември 2018 г. на 514 West 28th Street.

Изложбата представя подбрана селекция от творби и се намира на партерния етаж на жилищна сграда в Манхатън.

Вече 40 години студиото ZHA получава най-високите почести от граждански, професионални и академични институции по целия свят, като едно от най-последователните и находчиви архитектурни студиа в света.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: