pixel

Строителството на „Южен поток” в Унгария започва през 2015 г.

uijen potok

Държавният секретар на Унгария за енергетиката Андраш Арадски заяви, че Будапеща планира да започне строителството на своя участък от газопровода „Южен поток“ през следващата година, въпреки позицията на ЕС и САЩ. Според него, това е единственият начин доставките на синьо гориво за Унгария да са стабилни.

Припомняме, че наскоро унгарският парламент одобри законопроект, с който реализацията на проекта ще бъде ускорена. Новият закон дава право в строителството да участват и компании, които не разполагат с лиценз, съобщават cross.bg.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: