Стартира първото онлайн реалити шоу – „Рьофикс новодомци”

RÖFIX

Стартира „Рьофикс новодомци” – първото онлайн реалити шоу, което е създадено да забавлява аудиторията и същевременно по един нов и нестандартен начин да поднесе полезна информация за продуктите „Рьофикс”. Шоуто се излъчва в интернет чрез онлайн платформа и предлага на своите зрители истинско интерактивно приключение.

Главни герои в шоуто са действителни лица от екипа на „Рьофикс”, водещия Цветомир Иванов. Специалното участие е на самия Филип Аврамов и „Рьофикс новодомци” е първата продукция, в която небезизвестният актьор застава с истинското си име и живот.

Сюжетът на продукцията е продиктуван от противоречието между самозвания майстор Цецо и екипа от професионалисти на „Рьофикс” в изпълнението на общата им цел – ремонт на жилището на Филип Аврамов.

„Рьофикс новодомци” е в състояние да разруши досегашната ви представа за ремонт и да изгради нова, доста по-забавна и приятна…

RÖFIX

Рьофикс

Пред строителството се поставят все по-големи изисквания, както от страна на строители, инвеститори и надзорни служби, така и от необходимостта за опазване на околната среда и настоящето икономическо развитие. Ние предлагаме система от иновативни продукти, които отговарят в максимална степен на техническите, екологичните и икономическите изискваниято. Ние даваме импулси за една активна политика в интерес на строителния бизнес. Ние се виждаме в ролята на посредник между носителите на политически решение и нашите партньори в строителството – от архитектите, през строителите и накрая частния строителен предприемач. И занапред ние ще бъдем един силен партньор, на който може да разчитате.

Прочетете също: