pixel

Специалист по почистването с нови решения

Kärcher

На тазгодишното изложение Bauma компания Kärcher представя решения за почистване за професионални потребители от строителната индустрия.

Новите продукти за строителната индустрия включват уреди за почистване с високо и свръхвисоко налягане, метачни машини и безжични устройства от Kärcher Battery Universe.

С  прахосмукачката-раница BVL 5/1 Bp, духалката за листа LB 930/36 Bp или прахосмукачката за мокро/сухо почистване NT 22/1 Ap Bp L, Kärcher твърди, че представя безжични устройства, които са подходящи за гъвкава употреба.

Освен устройствата с високо налягане, Kärcher разполага и с подходящите аксесоари за области на приложение като машинно почистване, отстраняване на цимент или почистване на фасади. В допълнение към цялостната система за почистване на фасади и соларни инсталации, се предлага и новият уред DUO Advanced, с който не само може да се пръска с пяна, но също да се премине към струя под високо налягане, без да се налага да сменяте разпръскващата тръба. Това спестява ценно време на работниците. Моторната метачна машина KM 85/50 W Bp е новият модел на Kärcher за ефективно и цялостно почистване на средно големи площи от 900 до 6000 м². При ежедневна употреба машината впечатлява с просто си управление, здрава конструкция, компактни размери и висока надеждност.

Kärcher

Нон стоп на работа

Можете да работите без прекъсване до 2,5 часа с едно зареждане на батерията. Новите продукти за строителната индустрия включват уреди за почистване с високо и свръхвисоко налягане, метачни машини и безжични устройства от Kärcher Battery Universe.

Компанията е представена на българския пазар от Керхер България.

Снимки: Kärcher

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: