pixel

Soudal пуска специални награди за своите клиенти

soudal

Остават броени седмици до старта на най-престижното състезание в световното колоездене – Tour de France, където отборът Soudal Quick-Step ще участва. Спонсорите на отбора Soudal подаряват много награди, свързани с голямото събитие.

Ето как можете да участвате и вие:  Купете продукт на Soudal в някой от партньорските магазини, вземете своята скреч карта и вижте какво печелите.

Още за Soudal Quick-Step – един от най-успешните колоездачни отбори:
– 3 пъти номер 1 в световната отборна класация на UCI през последните 4 години; 65 победи през 2021 г.;
– 35 победи през 2022 г. и продължават да растат;
– Международен отбор с 9 националности;
– Част от отбора са Европейски и Световни шампиони през 2023 г.; Национални шампиони на Белгия и Франция;
– Европейски шампиони;
– Световни шампиони за 2020 и 2021 г.

soudal

За Soudal 

Soudal е най-големият независим европейски производител на уплътнители, лепила и полиуретанови пени за професионални и хоби потребители. Групата притежава 20 завода на 4 континента и има над 3000 служители. Soudal е 100% белгийска семейна компания, ръководена от своя основател г-н Вик Сверц, който я превръща в международен играч и експерт в строителните химически продукти.

Судал

Soudal е водещ световен производител на полиуретанави пени, лепила, уплътнители и покривни уплътнения. За своята 50-годишна дейност компанията Soudal се е превърнала от малка семейна фирма в международен холдинг, притежаващ производствени предприятия и представителства на всички континенти. Собственият изследователски център, в който работят повече от 30 висококвалифицирани специалисти, постоянните инвестиции в най-нови технологии, а също така съвременната производствена база осигуряват най-добрите решения, най-високо качество и безопасност на продукцията.

Прочетете също: