pixel

Софийски мол с международна награда

sofia ring mall

Последният открит мол в София спечели наградата „Пет звезди“ на тазгодишното европейско издание на Международните награди за недвижими имоти International Property Awards в категорията „Развитие на търговски проект“. Конкурсът се провежда от 1995 г. и се счита за оскарите в архитектурния бранш.

Това е второто отличие на Sofia Ring Mall от Международните награди за недвижими имоти. През 2013 г., търговският център беше отличен с наградата „Най-добър търговски архитектурен проект“, където вече основен принос за наградата имаше уникалният му за страната дизайн, съобщава fakti.bg.

За разлика от 2013 г., сегашното отличие на търговския център му позволява да се състезава за наградата „Най-добър проект в Европа“ в своята категория. Победителите на проекта имат възможността да се състезават за наградата „Най-добър проект в света“, чийто победители ще бъдат обявени на 7 декември 2015 г. в Лондон.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: