pixel

Скрита къща в гората

kusta

Дизайнерската къща Edgeland House е разположена в град Остин, централната част на американския щат Тексас. Особеното на имота е, че наподобява старите pit-къщи, които преди столетия са се строили в района.

Къщата се различава от останалите с това, че половината се намира под земята, а за да се премине в надземната част трябва да се излезе навън. Това като че ли не е много удобно, но може би пък дизайна компенсира този проблем.

Озелененият покрива помага помещенията да останат прохладни в горещите летни дни. Друго предимство на имота е, че разполага с вградена вентилационна система.

kusta

fsadfdsa

kusta

Източник: fakti.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: