Приключи конкурсът Атмосфера на Шнайдер Електрик и Дибла

 Шнайдер Електрик

Източник: lighting-bulgaria.com

Арх. Борис Тикварски и арх. Мария Гяурова спечелиха конкурса за създаване на светлинни сцени Атмосфера, организиран от Шнайдер Електрик и Дибла.

Наградите бяха раздадени по време на церемония в столичния клуб Студио 5. Наградата за победителите е MacBook Air и пътуване до Париж, включващо посещение на централата на Шнайдер Електрик – The Hive. Сградата е уникална с това, че е първата в света, сертифицирана по ISO 50001 – стандарт за енергиен менджмънт. Пътуване получават още подгласниците на победителите – студио EDO, както и печелившите в гласуването на публиката – ALL IN.

Конкурсът Атмосфера бе обявен през есента на 2012 г. с идеята да предизвика творческия потенциал на архитекти и интериорни дизайнери в управлението на осветлението. Журито, съставено от архитектите Пламен Братков, Радина Гешева и Таня Глебова и сценографа Никола Тороманов, коментира в детайли 7-те номинирани проекта.

Отличени бяха контактът между светлина и интериор, избягването на клишетата и постигането на приятна за обитаване атмосфера.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: