pixel

Semmelrock с нови предложения, за да се радвате на красотата по-дълго

semmelrock

Излъчването и цялостната атмосфера на жизненото ни пространство пряко се влияе от  отделните елементи, които го изграждат. Ето защо изборът на подходяща настилка има съществено значение за естетическото оформление на парка, централния площад, двора, градината или терасата. Освен красивата визия на настилката, важно е качеството, което определя и запазването на тази красота във времето.

За да осигурят оптимални резултати на своите клиенти, специалистите на Semmelrock, работят не само върху създаването на уникални и впечатляващи повърхности и формати, но и върху подходящите решения за защита и запазване на красотата по-дълго, защото продуктите на Semmelrock не са просто бетон.

semmelrock

Pastella настилка, град Пловдив

Първата крачка в тази посока вече е направена със специалното покритие Semmelrock Protect®, което се поставя при производството на всички изделия с мита повърхност с марка Semmelrock. Ако си задавате въпроса защо именно на тези изделия,  ще се радваме да Ви отговорим – защото запазването на пленителната красота на митата повърхност  на нашите изделията  не бива  да   бъде принасяно в жертва на атмосферни фактори или замърсители. Благодарение на обработката със специално разработеното покритие Semmelrock Protect ®,  повърхностния слой, който на практика е подложен на високи натоварвания като замърсяване, климатични влияния, триене и др.  и в същото време носи красотата на изделието, получава допълнителна защита.

semmelrock

Pastella  плоча, град Пловдив

Формулата на покритието Semmelrock Protect ® е резултат на дългогодишни тестове, проучвания и експерименти. Обработката с това покритие осигурява основна защита на повърхността на изделията от ежедневното въздействие на прах, слънчева светлина, влага и др. Резултатите са налице, настилките с мита повърхност с марка Semmelrock Stein+Design,  дори и след години употреба, впечатляват със своята магнетичност и най-изисканите вкусове.  Освен първоначалната защитна функция обаче, повърхностите обработени със Semmelrock Protect притежават и предимството да се почистват по-лесно и да запазват бистротата на цветовете си по-дълго.  И защото усилията на Semmelrock са съсредоточени върху постоянното повишаване на качеството, развитие на продуктите и разширяване на услугите които предлагаме на нашите клиенти, всички настилки и плочи с мита повърхност на Semmelrock  (като La Linia, Pastella, Naturo и Pizza) се произвеждат  със защитно  покритие Semmelrock Protect ®, което ги прави желан избор за частни и обществени проекти.

semmelrock

Naturo настилка, градинка – град Пазарджик

Все пак дълготрайната красота и при настилките  изисква съответната грижа. За разлика от фигурата ни или нашето лице, настилката се нуждае от малко внимание  като например:

– периодично почистване на повърхността с вода и мека четка (да не се използват  метални четки и пароструйки или водоструйки);
– основно почистване, препоръчително е след края на зимата, настилката да се почисти от отлаганията в резултат на снеготопенето. Ако е необходимо и повърхността е замърсена, препоръчваме да се използват подходящи за целта препарати (на алкална основа) според типа на замърсяването;
– запълване на фугите;

semmelrock

Pastella настилка, град Сливен

Тези три стъпки ще осигурят дълготрайно запазване на всяка повърхност в добро състояния. Ако обаче желаете да осигурите максимално дълъг живот на своята инвестиция и да улесните поддръжката ѝ, изберете подходящ,  импрегниращ разтвор и третирайте повърхността на настилката с него. Импрегнирането с качествен продукт ще  запази първоначалния чар и блясък на Вашето място за отдих  и приятна почивка, и Вашата грижа ще бъде намалена  до подновяване на импрегниращия слой според указанията на производителя. Погрижете се за своето удоволствие.

Повече може да прочетете на semmelrock.bg.

Прочетете също: